Laptop VS. Crossmotor?
Melyiket vegyem? Max 230-at költenék a motorra, a laptopra max 100-at, de a laptop mellett még vennék ruhát is.
14 éves vagyok, most ballagok. Olyan helyen lakom, ahol kilehetne használni a motort.
Melyik legyen?
a motorozás jó dolog ha ki tudod használni és persze tudod magadnak tankolni, de 14 évesen ne vegyél nagy motort elég egy 50ccm es is és ha borulsz összetöröd magad örök életedre bánni fogod az egészet a laptop meg esetleg netezni jó meg netezni szemet rontani. inkább motor de csak óvatosan
25f
Jó kérdés, Te tudod, milyenek a prioritásaid.
De a motor veszélyes, nem annyiba kerül, hogy megveszed... :D Ha tulajdonképpen alig használod, akkor is bámulatosan viszi a pénzt, bármilyen motor. Egyszer rákattansz s elvesztél...
Eddig "kis" turbós (60cc) simsonokat próbálgattam, azok túl gyengék. Tudom, hogy abba benzin, olaj, kopó alkatrészek minden kell... De ez ezzel jár. A laptopon nem játszanék arra ott a nagygép.
85-125-ös crosson gondolkozok, ballagásra akarom megvenni.
Mert tudjátok, laptop= bentlevés, kockulás stb...
Motor= Unaloműzés, szórakozás haverral...
Bár drágább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!