Milyen drift autót vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretném gyakorolni a driftelést már kissé megyeeget de jobb lenne ha egy olyan autón gyakorolnák ami a sajátom.
Én egy BMW 325tds-re gondoltam de ha tudtok még ijen ár kategóriában olyan kocsit amivel gyakorlni lehetne irjatok.
2013. márc. 17. 15:55
2/12 A kérdező kommentje:
Hát inkább valami fiatalabbra gnodoltam.
2013. márc. 17. 16:06
4/12 A kérdező kommentje:
Mi a baj a dizel-el
2013. márc. 17. 17:26
5/12 anonim válasza:
Drifteléshez pörgős motor kell. A TDS pedig egyáltalán nem az, és nem is tesz jót neki, ha magas fordulaton járatják, drifteléshez márpedig fordulat kell.
6/12 anonim válasza:
ugye képben vagy, hogy mi kell a drifteléshez?
szóval benzines, hátsó hajtás, teljesen kiürített, könnyített autó, speciális első(kézi)fék, sok pénz, gumissal jóban lenni, stb...
7/12 anonim válasza:
Leültetett, (hátul)szétkönnyített Zsiguli,külön első fékkel.
9/12 sonica válasza:
Dízelt sztornózd. Ha kevés pénzed van akkor lada,bmw, de ha profin akarod űzni akkor japán...s13,s14, skyline (bármelyik),supra,s2000...és így tovább a plafonig...ae86 legendás ahogy a 200sx is! Mai napig a legjobbak.
10/12 A kérdező kommentje:
igen tudom mi kell egy drift autóhoz és magam is raknám össze viszont az egészre kicsit több pénzem van mit másfl millió
2013. márc. 19. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!