Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen családi autót javasolná...

Milyen családi autót javasolnátok?

Figyelt kérdés

Elférjen hátul kényelmesen egy hordozó, egy gyerekülés. Csomagtartó nagy, motor erős, mégis kicsi fogyasztású legyen. +BIZTONSÁGOS! van ilyen? :)

Használtra gondoltunk, de el vagyunk veszve az óriási kínálatban, nektek milyen van, amivel meg is vagytok elégedve?

2013. márc. 16. 14:18
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

No akkor vissza térnék az eredeti kérdéshez, TI meg ne bántsátok egymást!!!!

No igen tetszene egy egyterű autó vagy combi.

Szóba jött a mazda 6 és a peugeot 407-es is, meg a citroen xsara picasso, ford c-max, toyota corolla vesro, ezekben álmodozunk....Csak jól körbe kell nézni őket. Talán szerdán teszünk egy röpke kiruccanást egy-két kereskedésbe :)

2013. márc. 18. 14:20
 22/29 anonim válasza:
0%
Francia autót ne vegyetek, mert az elektronikájukkal állandóan gond van és a javításuk is drága!
2013. márc. 18. 14:21
 23/29 Golan Trevize ***** válasza:
Én sem vennék francia autót, de a legendás elektronikai problémák már évek óta nem jellemzik őket.
2013. márc. 18. 14:23
 24/29 anonim válasza:
Ja, az egyterű azért is jobb, mint a kombi, mert magasabb a beltér. Sokkal kényelmesebb! Nekünk zafiránk van és nem szélesebb, mint egy sima sedan vagy bármelyik, viszont a térérzet benne sokkal nagyobb. A csomagokat is jobban fel lehet pakolni és nem utolsó sorban ott van 2 plussz ülés, ha szükség lenne rá!
2013. márc. 18. 14:24
 25/29 anonim válasza:
De a kérdező használt autót szeretne venni! 1.8millióért meg lehet, hogy talál nagyon frisset, de lehet, hogy nem...
2013. márc. 18. 14:25
 26/29 anonim ***** válasza:

NEm tudom, hogy az a csaj miért írt hülyeséget. A férjem is megchippeltette a kocsimat, hogy kevesebbet egyen, ugyanis 80km-re járok dolgozni minden nap. Úgyhogy ez nem hülyeség. Akkor miért írtad azt?

A többihez nem értek.

Kérdésre válaszolva: egyterű sztem is jobb lenne. Használtba is lehet találni jókat, ami belefér 1.8 millióba.

2013. márc. 18. 14:43
 27/29 A kérdező kommentje:
A Zafirák 7 személyesek ugye? És nem kerül semmivel sem többe a fenntartása, szerviz stb, mert több üléses? Lehet hülye a kérdés, de egy kategóriával nem nagyobb?
2013. márc. 18. 17:07
 28/29 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz. Pl a takarítása drágább, de nem azért mert 7 üléses, hanem mert egyterű. Az alkatrész olcsó, mert opel :)
2013. márc. 18. 17:20
 29/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, mert az egyik ismerősünk mondta futólag, azt hittem ti fogjátok tudni, de akkor nincs azzal több költség, az klassz, mert akkor megint szóba jöhet :)
2013. márc. 18. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!