Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autoradio nelkul meg tudom...

Autoradio nelkul meg tudom hajtani a hangfalakat telefonrol, ugy, hogy kivezetek egy jack dugot?

Figyelt kérdés
Nincs autoradio beepitve a gepsarkanyba, es meg szeretnem hajtani a hangfalakat jackrol. Hogy lehetseges ez?

2013. márc. 16. 10:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valami jelerősítő azért kellene bele.
2013. márc. 16. 10:20
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

Hangfalakat jackról, telefonról?

Nooormááális?!

2013. márc. 16. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Mermér'? Legalább nem kell attól félnie, hogy beb...ák az üveget a fejegység miatt. Csak tényleg nem sok haszna van erősítő nélkül.
2013. márc. 16. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
"Mermér'?" Mert a hangfal meg sem mukkan a telefonra kötve!
2013. márc. 16. 11:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor meg sem kérdezem, hogy melyik országban gyártották! :)
2013. márc. 16. 15:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudnatok segiteni a kivitelezesben? Milyen erosito kene nekem? Tenyleg csak a 4 hangszorot (gyari) szerentnem szora birni. Es igen az a cel, hogy ne torjenek fel egy fejegyseg miatt.
2013. márc. 16. 15:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nem vagyok hangtechnikai szaki, de ha bemész egy ilyen dolgokkal foglalkozó üzletbe, akkor fognak segíteni.

Csak az erősítőre is harapnak ám, jól el kell rejteni! Úgy meg nehogy kigyulladjon, tehát szellőzzön, de ne szúrja ki az ember szemét.

2013. márc. 16. 16:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Fejegység LEVEHETŐ ELŐLAPPAL, USB és AUX bemenettel??? 15e-ért már kapsz újat, normálisat.

[link]

2013. márc. 16. 17:25
 9/12 A kérdező kommentje:
De ez a lenyeg, hogy nem akarok fwjegységet venni. Csak egy jack dugo, amit ra tudok dugni a telora es kesz.
2013. márc. 16. 22:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Tegyél bele két ilyen játékszert:

[link]

Tápot gyújtásról, bemeneteit a sztereó jackre, kimenet a hangszórókra. Szólni fog, csodát ne várj.

2013. márc. 16. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!