Mennyibe kerül a magyar forgalomba helyezés? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ki néztem egy Honda CBR 125 ccm gyorsasági motort (15LE) 2007-es évjáratú, de az a baj hogy lejárt külföldi okmányokkal van beszéltem már a tulajjal és azt mondta hogy forgalomba lehet helyezni. Mennyibe kerülne körülbelül Magyarországi forgalomba helyezés esetén?Találtam egy ilyen kalkulátort, de az csak kocsira van. :/ Előre is köszi a válaszokat.2013. márc. 15. 15:11
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. 39ezret ír kell még valamiket fizetni vagy csak ennyi? Hogyan kell ez ügyben eljárni? Hova menjek elsőnek?
2013. márc. 15. 17:34
3/6 anonim válasza:
Hát pontosan nem tom én sem,de szerintem első a regadó,nem tom mocinál kell e eredetvizsga? Aztán meg szerintem műszaki.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi. És egyébként ezt hol lehetne meg tudni pontosabban? Okmányiroda?
2013. márc. 15. 21:03
5/6 anonim válasza:
Hát jah,sztem ott pontos infót kapsz!
6/6 anonim válasza:
Eloszor is kotelezo biztositast kell kotnod ra, en a k&h-t javaslom,erre evi 3000 Ft korul kijon . Utana irany a kozelkedesfelugyelet , egyedi forgalomba helyezesi eljaras + elso muszaki vizsga ,ez 27eFt korul van ,ha ez kesz,akkor kapsz egy adatlapot,amivle irany a nav ,itt kitoltots a szukseges papirokat es kiszabjak a regisztracios adot (vannak kalkulatorok a neten ra,evjarat es teljesitmenyfuggo) ,ha befizetted,akkor kapsz egy igazolast,amivel mehetsz az ocsmanyirodaba , itt 12eFt a forgalmi es a torzskonyv ,ha az adasveteli szerzodest kulfoldon irtatok ( kelt .mondjuk milano 2013.02.11) akkor nincs vagyonszerzesi illetek (viszont a szerzodes valodisagat senki ne fogja ellenorzni - de fontos,hogy az eredti eladotol legyen szerzodes,kulonben fog kellenei eredetisegvizsgalat es egy halom plusz papir - de ahogy irtam ,a valodisagat senki nem fogja ellenorzni:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!