2008as VW Polo 1.4 80LE szíjas vagy láncos?
Renault Clio III.
Az évjárat ugyanez, emellett: ha nem is ügyesebb, okosabb, de szebb jobb, fürgébb, 98 Lóerős. Amikor megvettem megpróbáltak rábeszélve egy Polora, és kipróbáltam azt is, hát zongorázni lehetne a különbséget annyival kellemetlenebb, fapadosabb, gyengébb. Azóta eltelt 5 év, 150e Km, és az autóval 0 meghibásodás nem történt. Akkor fél millával került volna többe egy Polo, ma használtan is jóval drágábbak. Dehát az emblémát meg kell fizetni...ez van. És igen, nekem csak egy sz@r Renaultom van :)
A Fabia pont mellélövés,mert az pont polo :)
Utálod a VW-t, nincs is ezzel baj,de akkor nem kell hozzászólni egy olyan kérdéshez, amihez semmi közöd nincs,mivel Te útálod a VW-t, így értelmes válasz nem is születhet.
Én nem útálom egyik márkát sem,de pl sosem vennék Reanult, vagy fordot. Most is VW konszernes autót keresek,és veszek. A 4., a családban a sokadik. Bizonyított törésben, hosszú,és rövid távon.Nekem ez kell.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!