Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2008as VW Polo 1.4 80LE...

2008as VW Polo 1.4 80LE szíjas vagy láncos?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 15:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Renault Clio III.

Az évjárat ugyanez, emellett: ha nem is ügyesebb, okosabb, de szebb jobb, fürgébb, 98 Lóerős. Amikor megvettem megpróbáltak rábeszélve egy Polora, és kipróbáltam azt is, hát zongorázni lehetne a különbséget annyival kellemetlenebb, fapadosabb, gyengébb. Azóta eltelt 5 év, 150e Km, és az autóval 0 meghibásodás nem történt. Akkor fél millával került volna többe egy Polo, ma használtan is jóval drágábbak. Dehát az emblémát meg kell fizetni...ez van. És igen, nekem csak egy sz@r Renaultom van :)

2013. márc. 16. 01:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyébként lehetne Renault helyett Opel Corsa, Ford Fiesta, Skoda Fabia, bármi. A helyzet ugyanez lenne. Van egy pont ugyanolyan, ha nem jobb autóm olcsóbban, csak épp "rossz" emblémával.
2013. márc. 16. 01:06
 13/19 A kérdező kommentje:
vannak emberek akiknek nem tetszik a renault clio...
2013. márc. 16. 08:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor nézd a többit, amit felsoroltam. Mind szebb, modernabb, mint a Polo.
2013. márc. 16. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:

A Fabia pont mellélövés,mert az pont polo :)

Utálod a VW-t, nincs is ezzel baj,de akkor nem kell hozzászólni egy olyan kérdéshez, amihez semmi közöd nincs,mivel Te útálod a VW-t, így értelmes válasz nem is születhet.

Én nem útálom egyik márkát sem,de pl sosem vennék Reanult, vagy fordot. Most is VW konszernes autót keresek,és veszek. A 4., a családban a sokadik. Bizonyított törésben, hosszú,és rövid távon.Nekem ez kell.Ennyi.

2013. márc. 16. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Pont azért nem mellélövés a Fabia, mert az is egy Polo. 100%-ban ugyanaz az autó, csak szebb külsővel, és olcsóbban. Pont itt a lényeg!
2013. márc. 16. 14:05
 17/19 anonim ***** válasza:
A VW konszernes nem VW az egy jó döntés. Maga a VW, na az az emblémavásárlás magasfoka.
2013. márc. 16. 15:03
 18/19 A kérdező kommentje:
hát nekem a fabia sem tetszik.de az autó nem az enyém,hanem Anyué,és szerintem nőnek főleg ez passzol a legjobban.
2013. márc. 16. 16:06
 19/19 anonim ***** válasza:
abban van igazad hogy az emblémáért kell fizetni.De nem csak itt.Nézzük a sportszereket, vagy teljesen mind1, mit.
2013. márc. 16. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!