Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit fogyaszt egy 1994-es...

Mennyit fogyaszt egy 1994-es vr6-os gyári golf?

Figyelt kérdés

Mennyire vannak széthajtva? Napi használatra alkalmas?

20 km-t megyek naponta!

Sok a hibalehetősége?

5-600.000ft és 220 le, kis kasztnival...

Megbízható? Ajánlanátok?

2013. márc. 11. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Magyarországon alig van 240SX. Ez nem a Need For Speed...
2013. márc. 11. 23:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Soha sincs jó vége az olyan autóvásárlásnak ahol egy ilyen erős autó kiszemelt, és az első kérdés hogy "mennyit eszik".

Egy sima 1.8-as, 2.0-ás benzines is megeszi városban a 10 litert, akkor ez mennyit fog enni? Mégha le is tudod vinni 10 környékére, akkor már 1500-nál el kell váltanod, és akkor már az élmény kilőve. Meg ha spórolni kell a benzinnel, akkor miből lesz javítgatva. Mert ezeket a kocsikat az előző tulajok sem azért vették hogy úgy vigyázzanak rá mint a hímestojásra. Ne érts félre, nem kritizálni szeretnélek, de a kérdésed hátterében az áll, hogy jó lenne egy kb 200 lovas autó, 5-600 000-ért, benzines, de ne egyen már sokat. Én a helyedben ezt a Le igényedet picit lentebb adnám amíg tudsz venni egy fiatalabb, kisebb fogyasztású (mondjuk diesel) 150-200 le-s autót.

2013. márc. 12. 08:14
 13/17 anonim ***** válasza:
én a helyedben megvenném a VR6-ost, pláne ha taléálsz egy épkézláb darabot, és még marad is tartalékod az esetleges hibákra. A benzinpénzt azt mindig be lehet ossztani azért, és egyszer élsz, most vagy fiatal, lomha unalmas olajkályhád lehet még elég idősebb kordban is 5 literes fogyasztással. Lehet hogy nem fog bejönni a VR6 úgy értem egy idő után megnod majd a nagy fogyasztást, meg a fizetni valókat, de addig élményt is fog adni bőven. Lehet hogy szívás is lesz vele, de ha erre vágsz és nem veszed meg most, akkor szerintem bánni fogod később. Inkűbb most kísérletezz egy ilyennel, mint 40 évesen , amikor majd be kell tenni a gyereküléseketr, meg zsobékol az asszony hogy nem tűri meg a haszontan benzintemető szörnyeteget...
2013. márc. 12. 23:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és ezt a többiek úgy se értik meg, igaz itt az sok válasz között az egyetlen ellenvélyemény vagyok :D Annak idején az első autümnál az egyetlen szempont nekem is a súly/lóerő arány volt, és hát nem volt jó vétel amit vettem, buktam rajta, és átlag ember számára racionális haszna nem volt a járműnek abszolút, de mégse bántam meg mert egy kis élményautó volt, és szívesen emlékszem vissza hogy volt ilyenem is, és jó volt vezetni, állatkodni vele. Egy mazda 323 1.9-es GT volt egyébként...
2013. márc. 12. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Én megértem. :)

De ha már úgy van feltéve egy kérdés, hogy mennyit fogyaszt...vágod... :)

2013. márc. 13. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezzel az autóval lehet villogni, de ha jót akarsz magadnak akkor egy benzinkutas barátnőd legyen, legtöbbet úgyis ott vagy, meg otthon. Átlagfogyasztása 11 liter, városban be fogja neked nyelni a 13-14 litert is. Ha ilyen autóval szernél menőzni akkor tessék tankolni.

Pár vélemény: [link]

2013. márc. 14. 07:56
 17/17 Rozsosimrerenato válasza:
nekem van egy Golf 2 vr6 turbom, most jelenleg 1,8bar-os nyomáson megy, ha normálisan használom 13,5 15 liter , ha durvulok vele akkor belemegy a 22-24 liter is fogyasztast felesleges nézni ,ha fogyasztás miatt vesz valaki autót az kb olyan mint, ha azért járnál csúnya nővel mert kevesebben dugták meg :D élvezet kérdése szerintem
2016. aug. 30. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!