VW Golf 4 1.6 benzin vélemények?
Próbáld ki a kinézett autókat.
Mindenki csak nyomatékot,meg lóerőket számolgat.
Kinek mi tetszik, mi jön be.
@#12
Nem kell azt számolgatni, ha te is vezettél volna már 150 autót, tudnád, hogy mi a jó és 100 méter után éreznéd, hogy mi miért szar...
Aki pedig lepontozott, annak szívből kívánom, hogy élete végéig kizárólag 4-es Golfot és G Astrát vezessen.
Nos,hogy egy komoly válasz legyen habár már lehet késő:
1. A benzines motrok a Golf mk4-nél még nincsenek oly annyira kifejlesztve ezért max ha kicsit( hatchback) akarsz venni akkor az 1.6 és 16v-motrok elégé szöknek meg minden viszont a fogyasztás normál vezetésnél kb 6.5-7 körül jár nem beszélve ha megtaposod kicsit.
2. Aki azt mondja h Golf4 es nem jó az ugorjon fejest a Dunába mert annak még nem volt szerecséje hozzá, ugyanis a 4-es Golf a vw történelmében a Golf MK2-es után a legsikerültebb autó és ha valaki nem lenne tisztában a Skoda a VW előző szériájának a motrait használja, szóval semmiképp se vegyél vele korabeli Octáviát, hisz az olyan mintha egy régebbi Passátot vennél.
3. A Volkswagen Golf IV legjobban sikerült motorja az 1.9-es TDI. 90.LE. motorja(ALH). Ezek a motrok keveset fogyasztanak (5-től 6 l/100km), nem esznek olajat és írtóra strapabírók. Ezt tapasztalatból mondom, hisz nekem a múlthéten lett meg az 500.000 km és újan vettem annó.
Remélem hasznos volt a válaszom ;)
Audi A3 1.6benzines,első tulajdonosa vagyok.1999-es a kocsi,204.000 van benne.
Egyedül légtömegmérőt kellett eddig cserélni.
Vezérlés csere normál módon(eddig 1x volt).
Ezen kívül,kopó alkatrészen kívül semmi baja nem volt.3.ba 120-at viszi,éppen ma néztem rá a mutatóra.
Hidegen nem huzatom neki.Erre ha figyelsz,akkor nem lesz gáz.
Ajánlani tudom mindenkinek,megbízható motor,7-8literrel elvan,HA NYOMOD NEKI.ha nem,akkor olyan 5.5-6.5között
Adom, hogy mindenki csak számokat írja, hogy hú így gyenge úgy gyenge. Ülj be egy 1.0 Swiftbe majd utánna ülj vissza egy 1.6 Golfba, utánna mond, hogy gyenge és nyomatéktalan. Ennyi erővel a VR6 os Golf is nyomatéktalan meg gyenge mivel egy Ferrari lealázza.
Átlag használatra egy 1100 kg os kocsihoz 105 Le miért lenne gyenge és lomha ? Forgatni kell ? Benzines persze, hogy kell ilyen karakterű a benzines. Mennyi bajuk van egyeseknek komolyan :D az ilyeneknek éves buszbérlet kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!