Robogó hetvenessé alakításához elég a hengert kicserélni?
Dugót és gyűrűket is mindenképp kell cserélni.
Meg +20ccm-hez nemártana egy kicsit alakítani a hengerfejen is, ne legyen akkora pereme.
Ha igaz teljesítmény növekedést akarsz akkor karbi és kipufogó módosítás. Karbit elég állítani vagy fúvókákat cserélni.
Elég ha a karbihoz veszel mondjuk 75-ös vagy 80-as főfúvókát(a többit is arányosan lehet cserélni)
Ha a kipufogót is lecseréled akkor nagyon bitang kis gép lesz,viszont fent áll a beragadás veszélye.
Nekem volt 70-es henger ,azzal a 80-at vígan karcoltam hosszútávon,leejtőn mentem vele 120-at egyszer,azt kell mondjam hogy félelmetes.Most már nagymocin ülök azzal sokkal jobb mint valami kis kávédarálón,meg sokkal biztonságosabb is.
Előfordulhat ez is.De ez ellen is lehet tenni,mondjuk jó olajakat használsz,vagy adalékokat,és sokat számít a fúrás is .
És a bejáratásról ne feledkezz meg,ezeknek is megvannak a szabályai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!