A simsont megéri átalakítani 12 voltosra? Így mivel fog többet tudni?
Figyelt kérdés
Saját tapasztalatok ?2013. márc. 9. 07:33
2/13 anonim válasza:
A 12volthoz jobban kapsz töltőt,izzókat,stb.
Szerintem nem éri meg mert a 6volthoz is ugyanúgy vehetsz tirisztort stb.
Ami meg a gyújtást illeti ha leveszi az index,fék,világítás,mármint érezhető hogy lámpa nélül jobban ketyeg a gép akkor érdemes ledes izzókat beszerezni.Autós boltokban lehet kapni ,kevesebb a fogyasztásuk így több energia marad a gyújtásra.
Üdv!
3/13 anonim válasza:
Annyit, hogy a 12 voltos izzóval látsz is este.
4/13 anonim válasza:
A 6voltosból is lehet erősebbet venni vagy ledessel lehet helyettesíteni.
Este pedig nem láttam még olyan régi autót-motort ami jól világított volna ,mármint amivel rendesen láttam volna.
Erre megoldás:új foncsor és jobban világító izzó.
5/13 anonim válasza:
Az Mz ETZ-vel jobban láttam, mint az azonos évjáratú Hondámmal. Mondjuk az ETZ az egy nagyon jó kis konstrukció.
6/13 anonim válasza:
Az ETZ nem egy nagyon jó kis konstrukció,hanem a világ legjobb konstrukciója! :)
7/13 anonim válasza:
Azért voltak gyerekbetegségei, mint pl.: az évente behányó villaszimering, a kisfogaskeréknél folyó olaj, de ezen kívül nagyon jó masina^^
8/13 anonim válasza:
Szerintem az ETZ-nek semmi baja apámnak semmi baja nem volt vele. Az apámé 86-os kb 2000-ben lerakták a garázsba és 10 évet állt aztán 2011 nyarán megcsináltuk és most is tökéletesen ment (addig amíg el nem csesződött a berugó mehanika és nem ment szét benne a kuplung). Viszont hamarosan megcsináltatjuk és újra élni fog. Mellesleg simson.
9/13 anonim válasza:
Bocs az utolsó mondat : love simson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!