Autóvásárlás kereskedőtől?
Figyelt kérdés
vannak jó autók kereskedőnél?vagy sok náluk a próbakörre megjavított,hazaviszem már szerelőnél van fajta?2013. márc. 8. 20:39
1/3 anonim válasza:
változó ha tetszik 1 gép leg jobb dolog elviszed egy szerelő ismidet vagy elviszitek egy fugetlen garázsba te fizeted ezt de meg éri nem fázol mellé. ha van esély rá mérni km orára menyi ami anyi akor nagyot szakithatsz ha nem anyi amenyit mutat....
2/3 anonim válasza:
Jobban járnál ha tulajtól vásárolnál.Persze nem mindig egyszerú az sem főleg ha hitel is kell hozzá.Egy kereskedő nem ismeri annyira a kocsi előéletét, meg ha mégis akkor biztos nem mondja meg a rossz dolgokat.Na a tulaj sem minden esetben becsületes de legalább nincs rajta még egy haszonkulcs ami a kereskedő zsebébe vándorol.
3/3 Vizéli László válasza:
Változó a véleményem. Az első autómmal ráfáztam mert csak megtetszett és megvettem. A második autómat már szerelővel is kimentem, átnézte véleményt kértem tőle. És azóta sincs vele semmi gond. Mind a 2-t kereskedésben vettem. Mindenféleképpen jobb ha van valami szerelő ismerősöd aki el tud veled menni megnézni a kiszemelt áldozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!