Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az átlag sebessége a...

Mennyi az átlag sebessége a Ford Transit 2.5 td és az Opel Astra f 1.7 d caravannak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt hogy mennyi az átlagsebessége?

Átlagsebességet akkor számolunk ha egy hosszu utnak a menetidejét elosztod a megtett km rel.Ezt hívják átlagsebességnek.

2013. márc. 8. 19:58
 2/5 szántóvető ***** válasza:
utazósebességre gondolsz?ha függőlegesen áll a km-óra,az az utazósebesség.tehát elég megnézned a km-órát.
2013. márc. 8. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem az astra f 1.6 100-120km/h az utazósebessége
2013. márc. 8. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:
erre gondoltam mint az utolsó amit irt
2013. márc. 9. 17:42
 5/5 tatabike válasza:

Amiket kérdeztél kocsikat, azoknak is 120 körül lehet.

A haszongépjárműveknél nehéz meghatározni, illetve ha tudható, hova, milyen célra készültek, akkor nem. Mert ott azonos motorokhoz is eltérő áttételezésű differenciálműveket használnak, pl. egy városba szánt áruterítő 130-nál már szétpörgi az agyát, de egy másik difivel, vagy váltóval meg akár 150-nel is kényelmesen mehetsz vele a pályán.

Személyes példám, sokáig vezettem két Fiat Ducato-t, az egyik 2.5 TDI volt, másik sima 2.8-as szívódízel. A turbódízel erősebb volt jóval, de a rövid áttétel miatt 140-nél vége volt, a 2.8 sima dízelnek viszont meg se kottyant a 160 a pályán.

2013. márc. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!