Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Be lehet indítani az autót...

Be lehet indítani az autót akku töltés közben?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 16:48
 1/7 szántóvető ***** válasza:
igen,én már sokszor csináltam,de a töltőnek nem tesz jót,elképzelhető hogy tönkremegy,csak saját felelősségre csináld :)
2013. márc. 8. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem ajánlott olyan sokat beindítani
2013. márc. 8. 17:01
 3/7 szántóvető ***** válasza:
egyáltalán nem ajánlott.
2013. márc. 8. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Indítás előtt le kell kötni róla a töltőt, mert különben túl nagy áram folyik át rajta és tönkremegy. Bár léteznek olyan töltők is, amikről lehet indítani, igaz, azok általában legalább ötkilós (de inkább nehezebb) böhömök, amikkel nem szokás "csak úgy" akkut tölteni.
2013. márc. 8. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor végkép nem probálkozom mert a milyenk az kicsi és elég öreg talán 5-6 éves
2013. márc. 8. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha 5-6 éves akkor nem öreg. Nekünk itthon egy legalább 15 éves van, de lehet idősebb, ezzel szerintem csak úgy volt indítva autó hogy töltött még. Működik, tökéletes, érintkezési baja van, néha rá kell csapni a tetejére, és akkor újra tölt.

Az ilyen újabb fajtákkal biztos nem csinálnám, ezek már kényesebbek.

2013. márc. 8. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
én nekem mivel rossz volt a régi aksim, ezért sokszor indítottam úgy hogy közben töltött, mert akkor kicsivel kevesebb áram fogy az aksiból, csak szerintem már túl nagy áramot kap az aksi hogy elkezdi tölteni az autó is az aksit, és tölti a töltő is, és ez egyszerre már nagy áram neki!
2013. márc. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!