Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire ez a sok magas építésű...

Mire ez a sok magas építésű autó az utakon?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben az autógyárak mást sem csinálnak, csak újabb és újabb magas építésű kisebb autót dobnak a piacra. Ilyen Suzuki Splash, Opel Mokka, Ford B-Max. Mi szükség van ezekre? Semmivel nem nyújtanak többet, mint egy Swift, Corsa, Fiesta, cserébe jóval többet esznek, rosszabb az úttartásuk, lökdösi őket a szél, és halálfélelmem van, amiért fél méterrel magasabban ülök mint az alacsony társaikban.

Igazából egy indok elfogadható: az idősek könnyebben tudnak ki-be szállni. Ezen kívül van ezeknek bármi előnye? Egy izületi panaszokkal nem rendelkező ember talál pozitívumot ezen a kategórián?

2013. márc. 5. 20:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,kamionoztam régebben lehet jobban tudom mint Te.

Mondjuk engem megnyugtat a tűzfaltól a díszrácsig az a sacc másfél méter gyűrődőzóna . Megtehetném én is ,hogy hozok ki új autót,de minek ? Az én autóm lehet h. öreg, de ABS-t bele tudom tenni (akár 3-4-5. gen-es ABS-t is),gyári fékek nagyobbra cserélve (Tárcsa is és a féknyereg is). Futómű,szilentek cserélve erősebbre. Toronymerevítők benne vannak. Plusz pár LE. Tipikus öreg csotrogány védő vagyok,igen,mert ezek már bizonyított technikák,míg a mai új "autók" tervezett hulladékok,15 év múlva max csirkekeltetőnek lesznek jók.

2013. márc. 7. 09:29
 22/23 A kérdező kommentje:
Miféle autó ez konkréten? Egyébként erősen eltértünk a témától :)
2013. márc. 7. 09:34
 23/23 anonim ***** válasza:
igaz az A8-assl a végletet írtam le, na de akkor ne A8-as legyen, hanem egy 12 éves passat, vagy mondjuk egy 1. gen s40-es volvo, ezek kb fele annyiba kerülnek normális állapotban, mint egy új kisautó, van itt aki úgy gondolja hogy egy új kis "szaar" kefiresdoboz biztonságosabb, mint egy 10-12 éves passat? lóófaszt...
2013. márc. 8. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!