Mire ez a sok magas építésű autó az utakon?
Az utóbbi időben az autógyárak mást sem csinálnak, csak újabb és újabb magas építésű kisebb autót dobnak a piacra. Ilyen Suzuki Splash, Opel Mokka, Ford B-Max. Mi szükség van ezekre? Semmivel nem nyújtanak többet, mint egy Swift, Corsa, Fiesta, cserébe jóval többet esznek, rosszabb az úttartásuk, lökdösi őket a szél, és halálfélelmem van, amiért fél méterrel magasabban ülök mint az alacsony társaikban.
Igazából egy indok elfogadható: az idősek könnyebben tudnak ki-be szállni. Ezen kívül van ezeknek bármi előnye? Egy izületi panaszokkal nem rendelkező ember talál pozitívumot ezen a kategórián?
Ezek az autók azért nem egy kategóriák, Mokka sokkal nagyobb a Splashnél.
Egyébként nekem azért tetszik.
Egy koccanásnál, azért jobb , ha megasabban vagy. Persze ez elég nagy szemétség is, azzal akit magadalá gyűrsz.
Az is igaz, hogy a Splash, meg a B-max nem igazán tetszik, viszont a Mokka,az nagyon ott van .
Szép az a bumszli orra, és jó is az a magasság, nem is tól keskeny.
Annyi a baj, hogy alacsony a hasmagassága, főlleg az orránál. Evidens , hogy nem egy terepjáró, inkább egy fiatalos/anyukás crossover. Lehetne inkább Minicrossover, mert nem egy káskáj főleg nem +2 :D
Viszont a Splash-t (amit az opel is legyártott más néven), tényleg nem értem, eléggé haszontalan. Talán annyi , hogy a magassabb növésűeknek, jó lehet.
B-max, kb. Meriva.
A fosládás gyereknek! Elárulom: Én is ezen a véleményen vagyok. Persze az elég nagy, hülyeség, hogy 4-5 évente autót cserélni. Inkább a kocsi kora ne haladja meg a 9-10 évet. Hisz gondolhatnád, elég kivételes helyzetben van az aki 4-5 évente 10-12 milliót ki tud adni kocsira mert a régiben nincsen KERS, vagy csak egy ESP. Ja meg kivételes az is, ha Apuci szülcsinapcsira vette.
Most mindenki vegyen terepjárót?- mert egy b@romarcú X6-os BMW-vel flangál az utakon, mikor még csak Kezdő vezetősi engedélye van. Na az olyannak kéne , Swiftben ülni.
Kérdező: Én nem beszéltem arról, hogy biztonságosabb lenne, de egy Mokka-Swift koccnál, azért-azért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!