Elvontatták az autómat, mert nem volt a zebra előtt álltam és nem voltm meg az 5 méter csak 3,5.50ezer ft. Reális?
A büntetés jogos.
A mértékén már lehet vitatkozni,de nagyon körül-belül az is jogos.
És közmunkával is ledolgozhatod ma már ,nem csak pénzzel tudod elrendezni.
Kérd, hogy ledolgozhasd....
Barátnőm kérte, pár hét múlva jött a levél, hogy nem tudnak közmunkát felajánalni, büntetés tárgytalan.
Nem jogos ekkora bírság kiszabása. !!
Az meg még nagyobb probléma hogy elvontatták. Akkor szokták elvontatni a járművet ha például tűzoltóság kórház vagy valami hivatalos szervezet előtt parkolsz. És útba van.. De olyat még nem hallottam hogy azért mert zebra előtt állt. Az usában például még akkor sem vontatják el az autót ha tűzcsap előtt áll. Max arra számíthat a delikvens hogyha tűz van akkor arrébbtolja a tűzoltóautó és törik ami törik.
Szerintem fordulj valami hivatalhoz bírósághoz. Ez irreális. Most gondolom nem hogy kiváltani nincs pénzed még közlekedésben is akadályozva vagy.
Esetleg az tudod még csinálni ha sehogy sem tudod elintézni kifizetni ,hogy szégyen nem szégyen segélyt kérsz a hivataltól. Persze autóra nem adnak de a pénzaz pénz. Vagy kérd meg részletre.
Az hogy elviszik és még 50 ezer akkoris irreális ha magán a zebrán állsz szerintem. Pláne a magyar 100e Ft alapbérekhez.
Hogyan tudom a közmunkát kérvényezni? Milyen közmunkák vannak?
20e ft volt az elvontatás, azt kifizettem már. A napi díj 1500 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!