Az Opel Osztrák vagy Nemet automarka?
Figyelt kérdés
gyorsan2013. márc. 2. 19:06
2/9 petizacc válasza:
Német. Remélem még idejében megkaptad a választ! Legközelebb, ha ilyen gyorsan kell a válasz akkor ajánlom a Wikipédiát.
3/9 anonim válasza:
Minek válaszolsz akkor ha már egyszer ott van a helyes válasz? Oktatni én is tudtam volna.
5/9 anonim válasza:
Már csak azért is... Német! Remélem segítettem... :)
6/9 anonim válasza:
Német-német, ez biztos. De nem a GM tulajtonában van?
Az meg ha jól tudom Amerika :D ? oktassatok ki, ha nem :D
7/9 anonim válasza:
Az Opel német autó, amit olyan törökök raknak össze Japánban, Spanyolországban, sőt, néha Magyarországban gyártott alkatrészekből, akik az amerikai vezetéstől kapják a fizetésüket európai pénzben. :)
8/9 anonim válasza:
Az keményen meg van fogalmazva :D
De egyébként , nem nagyon látom rajta az amerikai stillust, gyönyörű német ahogy van :D
Ja és Lengyelországban is szerelték /szerelik az Opel Astrákat (nekük a 2006-os G onnan van :D, má'mint ott gyártották :D)
9/9 anonim válasza:
Most nézem "Magyarországban", megint kib*szott velem a telefonom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!