Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Megane 2002-es 1,4 16...

Renault Megane 2002-es 1,4 16 szelepes váltó probléma, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Az autót csak 5.-be lehet berakni(ki is lehet belőle venni),aláfeküdtem próbáltam a kulisszánál kézzel a többi sebességet berakni,de ott is csak 5.van.Mi lehet a probléma?Váltót kell cserélnem?
2013. márc. 2. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Le kell venni és szét kell húzni ...

Valószínű a léptető résznél lesz a gond ..de az ugyebár belül van ...

Csere előtt megnézném ..

2013. márc. 2. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Volt már olyan, hogy a kulissza átugrott.

Mielőtt a váltót széthúznád, ellenőrizd azt.

2013. márc. 2. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
ha a kulissza átugrott a helyén azt vissza tudom ugrasztani valahogy?
2013. márc. 2. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Megane I vagy II ?

Az egyesnél váltó rudazat van,a kettes bovdenes,de nem hiszem hogy ott lesz a baj,szerintem.Vedd le a kis lemezdeknit az váltó bal oldalán a kerékjárati doblemez mögött,de előtte engedd le az olajat,nézzél bele nem-e látsz valami rendellenességet.

2013. márc. 3. 13:30
 5/6 A kérdező kommentje:
a váltó rudazatos,az olajat leengedtem belőle nem volt benne semmi fémforgács,közben a rudazatot szedtem szét összevolt rohadva kalapáccsal adtam neki egy kicsit,és elkezdte szedni a sebességeket.Most nem tudom,hogy levegyem e a váltót?A hiba újra jelentkezhet e?
2013. márc. 3. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A rudazat végén van egy persely ami a kapcsolótengelyre megy,lehet hozzá felújító készletet venni,cseréld azt ki,egy műanyag meg egy fém alkatrész ha jól emléxem
2013. márc. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!