Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak nekem jönnek be jobban a...

Csak nekem jönnek be jobban a régebbi autók, min az újak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy 3mas golfom van,19 éves,nem sokat ér pénzben kifejezve,de most teljesen fel fogom ujitani.Sokan hülyének néznek,hogy mennyit fogok rákölteni,mert azon már vehetnék ujabbat.Ez mind tény és való,de az ujaknál a sok elektromos kütyü,meg hasonlokkal sok baj van,bár komfortosságra biztos jobbak mint pl a golfom.S ki tudja ha veszek egy másikat annak milyen bajai lesznek.Egy ismerősöm nem rég vett egy opel vectrát full szép,patika minden kényelmes stb 1.2 volt az ára de egy év alatt ugyanennyit költött szervizre.Na most ha én 800ezerből felujitom ezt a golfot,még 10évig nem lesz vele semmi gondom.Szóval nekem is a régebbiek jönnek be.
2013. márc. 2. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:
2. válaszoló tökéletesen leírta így már nem írom le még egyszer.
2013. márc. 2. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért akadnak régi autók melyeknek értéke bőven meghalad egy mai masinát :)
2013. márc. 2. 13:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Ültem már fullos kocsiban, pl: Cadillac Escalade, de a véleményem még mindig ugyanaz.
2013. márc. 2. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!