Csak nekem jönnek be jobban a régebbi autók, min az újak?
Nem csak kimondottan az új autó ára a baj hanem az hogy az új autókba egy apró mütyür sokba kerül a régi autók egyszerűbb konstrukciók nincs bennük annyi elektronika meg ilyen szabályzó olyan szabályzó
Na utolsó n téged is lepipáltalak nekem 17 éves az öreg dízel toyota carinám de ha egy idős kocsi is karban van tarta sok 100.000-er kmert is lehet vele még menni
Az egész kinézetük jobban tetszik, a hangjuk az az érzés amikor beülsz, felbecsülhetetlen :)
legalábbis szerintem :))
Természetesen nem.
Egyéb kérdés?
Ilyen az én autóm a felniket leszámolva ezekből 13 éves a legfiatalabb az enyém 17 éves és mégse kocka formájú látszik hogy a japánok jóval az oroszok és a nyugatiak elöt jártak autó forma tekintetén
Vannak " klaszikus " régi autók amiket öröm nézni ...
Ha a formákra vonatkoztatok ,igen van olyan széria aminek a formája jobban bejön mint az " új " tervezésű autóké ..
Jah ...nem esek hanyatt a mai fullos autóktól ...egy fentebbi válaszadójának :)
Miért is kellene ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!