Milyen BMW-t ajánlatok első kocsinak?
Hacsak fél millád van akkor a bmw a egyik legrosszabb választás, mivel 10-15 éves kocsiról beszélünk, nehezen kapsz ebben a típusban olyat amihez ne kelljen hozzányúlni. És egy 12-éves bmw-nél irtó gyorsan összejön a másik 500 000 forint kiadás. De te tudod. Szerintem ha valakinek van 500 000 forintje, és az adott pénznél jobb autót vesz, az egy vele 1-2 hetet, addigra kibuknak azok a dolgok amiért az adott kocsi olcsóbb volt mint a hasonló társai, utána az addigra nem túl boldog autótulaj szépen leeszi a kocsit akár több hónapra is mire összeszedi a javítási költséget.
Összefoglalva én tuti nem vennék 500 ezerért 10-15 éves bmw-t. Vagy gyűjtenék még hozzá kb ennyit, vagy más márka után néznék. Autóvásárlásnál fontos hogy tényleg csak addig szabad nyújtózkodni amíg a takaród ér.
Az én bmw-m 19 éves (első kocsim ) , de kidobnám ha "80-200.000-ret kéne havonta ráköltani" EZ RITKANAGY BAROMSÁG...
Ha veszel első kocsinak 500e körül ( én 580ért vettem ), egy bmw-t, arra tapasztalatból mondom, hogy kb 120-at min rákel költani még. De ha megcsináltad utána semmi baja ( legalábbis az enyémnek ).
Ne riasszanak el a hülyék, minden kocsira költani kell.
Vagy BMW [link]
Bár nem éppen egy árkategória.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!