Mennyit fogyaszt egy kis polski?
Most készülök venni második kocsinak, és mindenki mást mond. Több kereskedő azt mondta, hogy olyan 4-5 között, a barátaim meg azt mondták, hogy vigyázzak, mert 8-10 között, hogy leeszi majd a hajamat is.
Nos, akkor mi az igazság? Mondjuk a 8-10-et túlzásnak érzem, ennyit a kétütemű wartburgom evett, húztam is utána a benzinkutat, de már eladtam, mert nem bírtam. Most nem akarom még egyszer ugyanezt, de azért választottam a kis polskit, mert annyira csepp, hogy a kereskedők szerint ez fogyaszt a legkevesebbet.
Van már egy suzuki swiftem, az 6-7 körül eszik, nem lenne baj, ha még ennyit sem enne a polski, hiszen csak másodautó lenne.
Óha p*csa még jobb, akkor meg minek 2. a buzuki mellé? Üsd azt, úgyis elbírja az igénytelen barma.
KGST-s retek meg eszedbe ne jusson, inkább még 1 buzuki egy korai darab, már lehet magy mázlival 250-ért príma darabot kifogni.
Hidd el, ezzel magadra vettél egy keresztet, nemsokára ingyért szopnál mást hogy szabadulj tőle! :D
Olvastad a TC-n a népítéleteket erről a sz*rról?
mennyiért sikerült, milyet?
érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!