Miért nem megy az autó csak fulladozik? (többi lenn )
olyan problémám lenne, hogy nem jó az alapjáratom szó szerint le akar fulladni az autó ,de mielőtt lefulladna felpörög
valamikor meg semmi baja ,de van ,hogy menet közben is elfogy az erő és akkor is fulladozik az mind 1 neki hogy hideg vagy üzem meleg a motor
mi lehet a baja ? én alapjárati motorra gondolok , de hátha tudnátok tanácsot adni ,hogy mi lehet a baja meg mi okoz ilyen problémákat
94-es R19
előre is köszönöm !!
Csak ha kinyomod a kuplungot,akkor akar leállni ugye?
Hivatalosan nem lehet szétszedni a léptetőmotort,de jónéhányat szétszedtem már,ideig-óráig működik utána,ha meg van állva állítsd be egy fix pontra úgy hogy hidegen se legyen túl alacsony. melegen se túl magas.
találtam egy ilyen képet na amit jelöl az a rugó vagy valami
"ez a kis szerkezet mozgatja a gázkart a megfelelő fordulatszám tartásához"
az a rugó vagy mi azt hiszem ,hogy azt láttam mozogni amikor rendes alapjárat van akkor feszes a gázbowden ,de az a valami amikor visszamegy vagy mit csinál a bowden meglazul és akkor fulladozik majd megint megfeszíti és akkor jó
ha jól láttam , de az biztos ,hogy ott van valami ge*basz szerintem
"Csak ha kinyomod a kuplungot,akkor akar leállni ugye?"
nem nem csinálok én semmit és úgy csinálja ezeket a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!