Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legjobb auto 500e forintig?...

Legjobb auto 500e forintig? Surgos lenne.

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem valami sok a lehetoseg, de igy is 300ezerrol indultam, aztan lett 400, szoval ennyi a maximum amit tudok egy autoert adni. Most mar kimeljetek meg a: szanjak ra meg egy kis penzt kezdetu valaszoktol. Ha lehet 300ert is kocsit venni, akkor 500ert igazan talalhatok normalisat. Nekem Peugeot 206 lenne a kiszemelt, de minden mas velemenyre nyitott vagyok. Fontos szempont hogy nem szeretnem rakolteni a gatyamat az elkovetkezo egy-nehany evben, mert akkoor inkabb fele annyiert veszek mast, es arra koltok. Megbizhatosag, olcsosag, es viszonylag normalis forma lenne a cel. Kimeletes hasznalatra. Koszi
2013. febr. 28. 11:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
békalámpás Corolla az meg milyen?
2013. febr. 28. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is a Swiftet javaslom. Nagyon strapabíró kis dögök. Nekem is 1000-es van, és nincs gondom vele, bár ha használod hosszabb távolságra, akkor az 1.3-as tovább bírja. Az alkatrészek olcsók, és sokáig bírják. Még "véres torokkal" is megy. Bár nem a legkomfortosabb, de az biztos, hogy a legolcsóbb hosszú távon. Nem véletlen van ennyi belőle forgalomban.
2013. febr. 28. 14:10
 13/17 A kérdező kommentje:

Hat koszonom a valaszokat, korul neztem en is termeszetesen a tobbi marka kozott. Valahogy a kulso-olcsosag-megbizhatosag szempontjabol gondolkodtam el komolyabban a Peugeot-n.

Esetleg Renault Clio? Ugy hallottam jo kis gepek azok is. Es nem sok a gond veluk ha oda figyel az ember. VW Bora egy kicsit nagy lenne kettonknek. Opel pedig csak a legvegso esetben. Valahogy negativan elfogult vagyok veluk kapcsolatban.

2013. febr. 28. 14:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Rendszeresen 200-300 ezer kilométert futott 8-10 éves VW Borákat és Opel Astra G-ket vezetek (közigazgatásban ügyintézői autók), és teljesen jók esztétikailag és műszakilag is jónak tűnnek.

Családban volt 2 F, 1 G, jelenleg 1 H Astra, egyikkel sem volt soha semmi gond. Tudom azt is, milyen autóval szívni, volt 2 évig egy gyönyörű te sz.ar Rover 75-öm.

2013. febr. 28. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Macilaci08:

[link]

Ezt a szériát nevezik békalámpásnak az első fényszórók alakja miatt.

2013. febr. 28. 15:57
 16/17 anonim ***** válasza:
na ezt nem tudtam bocs kössz
2013. febr. 28. 17:46
 17/17 anonim ***** válasza:
szép kis autó amúgy mondjuk nekem amúgy is tetszenek ajapán kocsik
2013. febr. 28. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!