Legjobb auto 500e forintig? Surgos lenne.
Hat koszonom a valaszokat, korul neztem en is termeszetesen a tobbi marka kozott. Valahogy a kulso-olcsosag-megbizhatosag szempontjabol gondolkodtam el komolyabban a Peugeot-n.
Esetleg Renault Clio? Ugy hallottam jo kis gepek azok is. Es nem sok a gond veluk ha oda figyel az ember. VW Bora egy kicsit nagy lenne kettonknek. Opel pedig csak a legvegso esetben. Valahogy negativan elfogult vagyok veluk kapcsolatban.
Rendszeresen 200-300 ezer kilométert futott 8-10 éves VW Borákat és Opel Astra G-ket vezetek (közigazgatásban ügyintézői autók), és teljesen jók esztétikailag és műszakilag is jónak tűnnek.
Családban volt 2 F, 1 G, jelenleg 1 H Astra, egyikkel sem volt soha semmi gond. Tudom azt is, milyen autóval szívni, volt 2 évig egy gyönyörű te sz.ar Rover 75-öm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!