Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportlégszűrő 50 ccm-re?

Sportlégszűrő 50 ccm-re?

Figyelt kérdés
Szeretnék a CPI SMU 50-es "robogóm" ra egy direk sportlégszűrőt! A kérdésem az lenne, hogy mennyivel nagyobb fúvókát kéne belerakni az optimalizálás érdekében??! (a kipufogó rendszert már átalakítottuk tehát azt már nem kell leírni köszönöm).(mikuni karburátorral)

2013. febr. 27. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a köbcenti nem növekedett akkor a fúvókát fölösleges cserélni, a sport légszűrő meg egy autónál sem okoz lényeges teljesítmény növekedést, nemhogy egy 50-es motornál, inkább az erőteljes szívóhang miatt teszik autókra.
2013. febr. 27. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:

ezekkel én is kisérleteztem, de másként...amíg kipróbáltam, addig vagy nagyobb csövet, vagy bármi hasonlót tettem rá, szűrés nélkül...ha jobb lett, akkor törtem a fejem más megoldáson..de 50 köbcentivel nagyon nehéz boldogulni...jobb benzin, jobb gyertya..de ezeket úgy is tudod...

próbáld ki szűrő nélkül egy ismert, pormentes helyen..meglátod a különbséget.. ráérsz utána barkácsolni

2013. febr. 27. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs értelme szűrő nélkül próbálgatni! Teljesen megváltozna a sűrítési arány a többlet levegő miatt! Ez egy autónál amiben elektronikusan utánálítja a keverékarányt működik, de egy karburátornál nem. Lejtőn lefelé biztos többet húzna de egy emelkedőn (tán még vízszintben is) meghalna. Nem az érdekelne hogy mit csináljak :D vagy hogy mit hogy kell (gépészmérnök hallgató vagyok :D) hanem az hogy mekkora százalékkal kéne növelni a fő fúvóka méretét?
2013. febr. 28. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha gépészmérnök hallgató vagy akkor tudnod kell! Ne írj marhaságokat, a sűrítési arány állandó marad semmi köze a többlet levegőhöz, csak a benzin-levegő keverék arány változik meg!
2013. febr. 28. 16:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Jogos a reklamáció! Kérem fáradjon a vevőszolgálatra! Az üzemanyag és a levegő aránya! Ezt a a blokkot vidd is magaddal! A választ viszont senki nem tudta felbüfögni!
2013. febr. 28. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
10%-20%
2013. márc. 2. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
NAH VÉGRE köszönöm szépen!
2013. márc. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!