Ha nagyon kattog, zörög a motor, azt mi okozhatja? Indításnál plusz felpörgő hangot mi okozhatja?
Tudom, hogy rengeteg minden, de úgy alapjában véve mi az amit ha mondjuk kicserélek újra akkor halkabb lehet. Eléggé zörög a motor.
A másik kérdés, hogy mikor beindítom az autót egy plusz felhördülő hangja van. Elvittem villamosságishoz, hogy hátha a generátor, de annak semmi baja. Mi lehet az?
Indításkor a plusz felpörgő hangot leginkább a beragadó bendix okozhatja!
Szerintem.
A többit így nem lehet kitalálni, hallgatózz mondjuk egy a füledre szorított csavarhúzóval...
Igen,a blendix az önindítóban van.Én most újíttattam fel az omegáét.Jobb felújíttatni egy profi autóvill szerelővel az eredeti,benne lévőt;mint veszel egyet és nem passzol bele!
Minden esetre egy auvill szerelő már hallosból tudja,hogy jó -e az önindító vagy sem!Te ne szerelgesd,ez szakmunka,hozzáértést és gyakorlatot igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!