Fél napig világító olajlámpával mentem, jelenleg kicsit csörög a motor indításnál. Mindenképp meg kell csináltatni, ha nem csináltatom meg, teljesen tönkre megy?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 22:51
2/16 anonim válasza:
Aham, világító olajlámpával illik azonnal megállni és megnézni mi is a baja. Lehet komoly anyagi veszteséget csináltál magadnak. :(
3/16 anonim válasza:
Most már hiába csináltatod, kb 20 évet öregedett egy fél nap alatt.
4/16 anonim válasza:
Új motor vagy autó. Az a lámpa nem véletlenül gyullad ki.
5/16 anonim válasza:
Próbáltad már indítani azóta?Mert elég valószínű,hogy már többé nem fog.Ha be is indul,nagyon el lett kúrva.Bár vannak csodák,nem tudom biztosan,hogy igaz-e,de hiteles forrásból tudom,hogy egy srác 140 Km-t ment olaj nélkül,de megúszta "komolyabb" javítás nélkül.Ez egy Toyota Celica volt.
6/16 anonim válasza:
Bocs!Szóval indul...Gyorsan olvastam.Olajat azért öntsél mostmár bele.Anélkül ne is indítgasd!Pontosabban javíttasd meg,mielőtt olajat tennél bele,de ne indíts addig:)
7/16 anonim válasza:
Hiteltelen a forrásod.
Kb olyan, mintha azt mondanád, hogy Pestről lefutsz Siófogra levegővétel nélkül.
9/16 anonim válasza:
Én sem értem,meg nem is hiszem el.Talán én értettem félre,de nem akárki mondta ezt.Ha mondta...Szeretem,amikor ilyen határozott vagyok:D
10/16 anonim válasza:
Szép lenne a 140 km. :) Műszakin voltam nemrég a kocsimmal, befutott közben a mellettünk lévő szervízbe egy piros Samara, a gazdája 10-15 km-t ment karácsonyfa-jellegű műszerfallal. Érdekes illata volt a motortérnek.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!