Melyik dízel autót ajánljátok arra, ha a szempont a legkevesebb fogyasztás?
Figyelt kérdés
Olcsó alkatrész, üzemeltetés!
Opel Astra H(2008) 4-5liter.. igaz ez? olyan max 5liter, de inkább 4.5ből kéne kihozni!
2013. febr. 26. 22:55
11/19 anonim válasza:
A Focus-os vagyok.Az alkatrész árakat nem nagyon tudom,nem volt gond a cserealkatrészeken kívül gond.Az biztos,hogy pl. üzemanyagszűrő,olajszűrő,olaj stb. drágább,mint a benzinesbe(benzines autóim voltak ezelőtt),de gondolom a fékbetétek pl. ugyanabba az árban vannak.
13/19 anonim válasza:
ford mondeo 2008 as model 6 sebeség jo motor 140 lóeró ,nagyon megy a gép de akkor sem birtam 5 litertől töbet meg ittatni vele,amugy ha nem nyomod neki 4,5. a 100km
14/19 anonim válasza:
# 13
Azért azt nehezen hiszem hogy ha a gyári adat 4.9 liter akkor ne lehessen vele megetetni 5-6 litert városon kívül.
15/19 A kérdező kommentje:
mit ajánlotok max 1.5millig ?
a szempont a fogyasztás.
2013. febr. 27. 17:04
16/19 anonim válasza:
[link] bár ez 3 milla de a kút közelébe nem kell menned
17/19 anonim válasza:
Cimbora most karácsonykor vett H Astrát, 1,3 diesel. Azon nyomban kiment Erdélybe vele anyósékhoz. Az átlag fogyasztás 4.5-re jött ki neki, volt benne sima országút és autópálya is,meg egy pötty város is.
18/19 anonim válasza:
Én ezt ajánlom toyota carina 2.0 dízel nem sok a biztosítás és a teljesítmény adó rá 5 literes fogyasztás mindegy hol
Ez még a jó öreg japán precizitással készűlt nem egy verseny autó de elvisz oda ahova kell nekem bevált ez a modell
Ilyesmi az enyém is
19/19 lsandor válasza:
Ford Fiesta 1.4 CDTI vagy Fiat Punto 1.3 JTD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!