Simson km/h óra?
Figyelt kérdés
S51n Km/h t hogyan lehet visszaállítani nullára?2013. febr. 26. 19:33
1/6 anonim válasza:
Leállsz a motorral és nem gurulsz egy cm-t sem.
2/6 A kérdező kommentje:
-.-"
2013. febr. 26. 20:19
3/6 anonim válasza:
Fúrógép és egy szög segítségével a szögnek a fejét leköszürülöd befogod a fúróba a és beledugod oda ahova a spirált kell tenni és a másik irányba elkezded hajtatni visszafelé.Én is úgy csináltam. :)
4/6 anonim válasza:
De ezzel a fúrógéppel is simán otthagyod egy napra szerintem ha visszatekersz mondjuk 60 ezret :)
Egyik ismerősöm anno mondta hogy csak szét kell kapni az órát és újra összerakni,nos tesztszerűséget csináltam egy bontott órán,azt kell hogy mondjam hogy elég sok apró alkatrész mozog benne :)
5/6 anonim válasza:
Én szétszedtem az órát... Úgy egyszerűbb, és gyorsabb.
6/6 anonim válasza:
Fúrós változatnál vigyázz ne tekerj gyorsan mert elolvadnak az órában, a fogaskerekek (tapasztalatból)
akkus fúró lesz a legjobb,annak kicsi a fordulata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!