Lehet-e 125 ccm pitbike blokkot simson schwalbe-baépíteni?
2 schwalbem van, az egyiket nap mint nap használom és tényleg jó, viszont a másikat szeretném megvadítani ;) ezért érdekel a dolog.
közben találtam egy videót:
http://www.youtube.com/watch?v=oR_bOZiRAg4
Valami hasonlót gondoltamén is, szval az már kiderült számomra h pitbike blokk belefér, csak kérdés mekkora munka és mi kell még hozz??
LIFAN 4TLF125/SIMSON SCWALBE
hali ne haragudj de valaki azt irta nekem Lifan125blokk/ scwalbe összeépitéssel kapcsolatban hogy nemtul szerencsés kombináció leburkolt turbóhűtéses motorkerékpárbasima léhűtéses lifan blokkot dobni mert ha rárakod a motorblokk burkolatot mész vele párszáz métert be fog sülni a dugattyú. Szerintem ez hüjeség nem?.Mi a véleményetek erről?Mellesleg én nem értek eggyet az illetővel mert miértne lehetne belerakni.Ez ugyanolyan mintha SIMSON SR 50 BE raknék lifan blokkot max egy kicsit faragni kell a vázon itt ott....Az SR 50 alapból nem turbóhűtéses teljesen levan búrkolva (Szóval elvileg ennyierővel azablokk sem kap elég hűtést mégse sülbe a dugattyú.nem?Na akkor ez hogyvan ?
hát ha már 4t simsont akarsz akkor javaslom inkább a "sima" simsont (s50, s51)
a schwalbe vázát igen nagyon szét kell vágni, h beférjen a 125ös vagy akárcsak egy 70es lifan blokk is.... az egész motortartó vázat hátrébb kell hegeszteni a hátsó lengővillát le kell rövidíteni, az üzemanyag ellátás is problémás...
én sima 51es vázba rakok most épp egy 110ccm-es blokkot, szerintem sokkal egyszerűbb és ez a konstrukció sokkal stabilabb sokkal jobban motorozható...
6 éve volt az utolsó hozzászólás, de sebaj.
Azért teszik a Schwalbe vázba, hogy burkolt legyen a dolog. Egy S51-esben egyből kitűnik, hogy valami nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!