Hol találok teherautóba való meghajtó akkumulátort?
"hanem ami menet közben hajtja."
MII VANNN !!!!
Az akku egy járműben a fő feladatai:
Gépjármű beindítása
Nem járó motornál a fogyasztók táplálása
Tehát ha jár a kocsi utána a generátorról üzemmel minden
Láttál már közelről teherautót?
Ha igen, nem tűnt fel, hogy 4...8 hengeres dízelmotor "hajtja", nem akkumulátor ?
Az enyémben régebben ilyen volt. Persze már azóta felnőttem. Bármelyik boltban fellelhető☺
Eddig ezen a bolygón laktál?
Kérdeztem már tőled néhánnyal feljebb, hogy láttál-e valaha akkumulátoros teherautót, mert én eddig csak olyat láttam, amit belsőégésű motor hajt. Többnyire dízelmotor, de gyerekkoromban még meglehetősen elterjedtek voltak a benzinmotoros Zil teherautók is.
Akkumulátoros teherszállító jármű létezik, de azt leginkább targoncának hívják, olyan zárt terekben használják, ahol belsőégésű motorok alkalmazása nem megoldható.
Voltak és vannak kísérletek elektromos felsővezetékes teherautókra, de ezekről alig hallani. Például a néhai Szovjetúnióban próbálták felhasználni a városi troli infrastruktúrát felsővezetékes teherautókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!