1/12 anonim válasza:
A felniben mazda embléma van ha jól látom.
2/12 anonim válasza:
fenéket. ez egy új Dodge Charger:
3/12 anonim válasza:
A hátsó lámpabúra tutira nem az.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom,de a fenés válaszoló által belinkelt autó csak hasonlít,de nem ugyanaz az általad belinkelt autóval.A dodge hosszabb is,a hátulja is más.
5/12 anonim válasza:
Azt nemtom milyen kocsi, de a kutyafarok szerintem egy foxié.
6/12 anonim válasza:
A dodge-on a sárvédőív sem annyira van kidomborodva mint az eredeti linken.
7/12 anonim válasza:
pedig az, csak más kivitel. ugyanaz az egész hátulja, csak hosszabb picit, de a hátsó rész a C oszlopnál és a sárvédőív is ugyanaz. A8-ból is van hosszított változat...
8/12 anonim válasza:
Nem vonom kétségbe hogy az. Csak azzal hajlítgattam amit belinkeltél, pár kis különbség van a kettő közt, de ezen kívül a vonalvezetés az nagyon is hasonló.
9/12 A kérdező kommentje:
Szó mi szó tényleg a chargerre hasonlít a legjobban. Olyan mintha egy kínai másolt charger lenne.
A kilincsek nagyon különboznek trék. Mint valami lada samaráról szedték volna.
2013. febr. 26. 10:26
10/12 A kérdező kommentje:
Ha ezt a chargert nézem, akkor nagyon hasonlít rá (de azok műanyag kilincsek, azok kész)
2013. febr. 26. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!