OPEL ASTRA F 1.4 16V GL Automata, jó autó?
Figyelt kérdés
Mennyire költséges, Alkatrészek árai megfizethetők? Mire kell figyelni ennél a típusnál? Az automata váltó ha figyelve van rá, megbízható?2013. febr. 25. 21:03
1/3 A kérdező kommentje:
Vagy inkább ez a jobb: OPEL ASTRA F 1.4 SE GL (82 Le) automata?
2013. febr. 25. 22:20
2/3 anonim válasza:
16 szelepes a sok mendemonda szerint eszi az olajat. A 82 pacis 8 szelepes az viszonylag jó konstrukció. Alkatrészek elég olcsón kaphatók hozzá, bontóból és újonnan is.
Nem próbáltam az automatát belőle (nekünk 82pacis manuális kombi van) de gyanítom hogy nincs lehengerlő teljesítménye. Így manuális váltóval sem fogyaszt keveset (7-8 hosszútáv, 9 város) de szerintem az automatára nyugodtan rászámolhatsz még 0.5-1 litert. Hozzáteszem a mienknek valami nyűgje van ami miatt ennyit eszik, a normális úgy ez alatt van 1-2literrel.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ. Mondjuk én egy ferdehátút illetve egy 3 ajtós kivitelt néztem. Tudom hogy a motor erő az nem gyorsulásra van meg hát az automata váltó sem, de engem ez őszintén nem is érdekel. A lényeg hogy megbízható legyen vagy ha esetleg valami elromlik akkor azt gazdaságosan lehessen javíttatni.
2013. febr. 26. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!