Van egy 750-es suzuki Gsx-r motorom.240 km/h sebességnél a kormány beszitál. Mitől lehet ez? Gumit már cseréltem,4 szerelőnél voltam és nem tudtak segíteni. Segíts!
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 11:51
2/10 anonim válasza:
Mielőtt mindenki elkezdene rinyálni, hogy így-úgy gyorshajtás, a kérdező használhatja versenypályán is... Jól be van állítva a motor? Esetleg nincs olyan törés az idomon amibe belekaphat a menetszél? Jobbat most nem tudom, sorry... 15f
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a lengéscsillapítással van a gond. Mondjuk, van egy bizonyos lengésfrekvencia-tartomány (mely az említett sebesség körül lép fel), amelyen kívül a lengéscsillapító ugyan kielégítően működik, de azon belül nem. A merev test (első kerék) rezgésbe jön, és a nagy sebesség meg a menetszél miatt ez szitáló mozgásként adódik át a kormányra. Nézd át ezenkívül a kerék és a kormányvilla csapágyazását is, nincs-e valahol kotyogás, holtjáték. Okozhat ilyesmit még a kiegyensúlyozatlan kerék (ha gumisnál már voltál, akkor ott valószínűleg centírozták, de lehet, hogy nem jól), meg esetleg valamelyik sérült légterelő idom is, bár ez utóbbi nem valószínű. Üdv! Zsoel (26)
4/10 anonim válasza:
Ha viszont nem versenypályán használod, akkor b*szd meg a g*ci motorodat
5/10 anonim válasza:
nem azért ,de 240-nél már elő szoktak fordulni ilyen-olyan gondok , nekem van egy 2éves 3-as bmw-m és bár nem igazán megyek vele gyorsan de 180-nál már markolni kell a kormányt rendesen.
6/10 anonim válasza:
esetleg kerékcentírozás, egyenetlen két kormányrész (egyiken nagyobb felület fogja a szelet pl), kormánycsapágy valamiféle megbetegedése, valamilyen csavar vagy valami elnyalódott satöbbi. nagyon nem értek a motorokhoz, de úgy kapásból összeszedtem egykét dolgot amit érdemes lenne megnézetned. ja és ha sima úton tolod neki, akkor minek 240? szokj le a gyorshajtásról, nemszeressük a gyors motorosokat (egyszer majdnem szivrohamot kaptam 1 miatt)
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
de ha van rajta gyárilag kormánystab, akkor futómű, vagy valami nem áll egyenesen az elejében. Persze csak ha idomok nélkül is csinálja.
9/10 anonim válasza:
Namost ha versenyző a srác akkor nem itt tenné fel a kérdést.... vagy kamu kérdés. Ha meg közúton használod akkor meg vegyél vissza legalább egy 100-ast. mert 1x tuti megdob vagy bekanyarodik eléd vmi
10/10 anonim válasza:
20:33 ... szeritned csak versenyzők mehetnek ki pályára?? r*hadtul nem :) te is én is bármikor kimehetünk ha fizetünk, van hely és oda való motor. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!