Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Féktárcsánál számít a márka?

Féktárcsánál számít a márka?

Figyelt kérdés
Féktárcsát kell cseréltetnem. A kocsimba való tárcsák márkától függően 7500 és 30.000 ft között vannak (Nippart - Bosch). Számít az, hogy milyen márkájút veszek, vagy elvileg mindegyik ugyanazt tudja?

2013. febr. 25. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindegyik ugyan úgy elkopik. És mindet Kínában csinálják már. Vedd az olcsóbbat.
2013. febr. 25. 11:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak holnap veszem, ha addig nem jön nagyon más vélemény, akkor maradok a legolcsóbbnál.
2013. febr. 25. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!

Ne a legolcsóbbat vedd, mert ott azért vannak minőségbeli kérdések. Középkategóriásat válasszál!

2013. febr. 25. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb LPR szeret csikorogni.
2013. febr. 25. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Vagy a legolcsóbbat vegyed vagy a legdrágábbat

Én is bebuktam egy középkategóriással mert 15000 km után ütöt,pedig csak 80nal járok és nem izomból fékezek.

Autószerelő haverom is azt mondta hogy vagy a legdrágább vagy a legolcsóbb. Ő a legolcsóbbat rakja fel mindig, de a azt mondta hogy ahogy felrakta újként már ütöt, tehát vihette szabályoztatni.

Apám kocsijába a legdrágább (gyárival egyenértékű) lett belevéve 40000 km után sincs gondja (nem üt)

Így utólag én már bánom hogy nem a legdrágább lett belevéve a saját kocsimba, mert 20e ft-ért vettem a legdrágább pedig 30e ft lett volna

(annyit megért volna így utólag)

2013. febr. 25. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Olcsót ne, mert pár fékezés és veheted le. Én személyszerint az Ate-t ajánlom. Drága de legalább nincs vele gond.

Ha nem megfelelő betétet vesz hozzá az ember, attól fog nyikorogni amúgy.

2013. febr. 25. 18:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további szempontokat.
2013. febr. 25. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!