Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van különbség minőségre az...

Van különbség minőségre az akksik között márka szerint?

Figyelt kérdés

Mernél venni az ismert márkák(Pl Varta) helyett ilyet hogy Quantum Orange,Yuasa stb?

(Olcsoakku nevű oldalon találtam ezeket)

2013. jan. 27. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Tény vannak olcsó akksik ...

Hogy vennék ..hmm attól függ milyen autóba teszem . Amelyikben akad közepesen elektronika azért abba ildomos egy megbízható energia forrás .

A napokban volt nálunk egy Super B Skoda ...noném akksival szerelve ,problémái voltak és az akksi volt a hunyó. 2 hete vette a tulaj " fillérekért "....

R-GO én egy közepes minőséget választanék ...

Jah annyit még ha csalódni nem akarsz Bosch-t ne vegyél ...

2013. jan. 27. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy beleszólok, de a Yuasa az nem épp gagyi... Legalábbis amit motorokba gyártanak azok közt az egyik legjobb.
2013. jan. 27. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
:) nem neveztem gagyinak ...
2013. jan. 27. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Varta akksikkal nem szokott gond lenni. Olcsó szart ne vegyél.
2013. jan. 27. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is a Vartára szavazok. Gépekbe a Magnum nem vált be,és a nagy igazság hogy a gyári aksi után akármit raksz bele,max 2-3 év.. Ezekről amiket írtál nem hallottam,kipróbálás céljából azért beleraknám a kocsiba..
2013. jan. 27. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!