Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A fekfolyadekhoz ha nem tudom...

A fekfolyadekhoz ha nem tudom milyen van benne, tehetek masat?

Figyelt kérdés
Ugy latom hogy nincs eleg benne es akartam tolteni bele,viszont nem tudom milyen van benne,mert csak egy ideje vettem az autot.Tehetek bele barmilyet,vagy nem szabad ket kulonbozo markat osszekeverni?
2013. febr. 25. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
persze, fékfolyadéknál ez teljesen mindegy.
2013. febr. 25. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:

na mindjárt jönnek a szigorú válaszok,hogy pl eszedbe ne jusson kétfélét összekeverni,mert öcsém ez lesz,meg az lesz,

-azt valójában ha pl kistraktorod van,vagy Trabantod,abba is mindegy ,hogy milyen lötty van, ha az fékfolyadékból van,

-meg ha nem jössz lefele több ezer méteres hegyről utánfutóval,akkor is mindegy a lé,

2013. febr. 25. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:

És miért nem jársz utána hogy milyen kell bele? (Dot4 vagy Dot5)

Milyen autó?

Ha csak a márka különbözik akkor bármilyet tehetsz bele

2013. febr. 25. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Fékfolyadékokat lehet keverni, csak arra kell figyelni, ha eddig DOT 5 volt benne például, akkor annál alacsonyabb forráspontút (DOT 4 >...) ne tegyél bele. Ha DOT 4 volt benne, akkor minimum ugyan olyat kell bele tenni.
2013. febr. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!