Mennyi a 2013-as autó műszakivizsga díja? Valamint még milyen költséggel számolhatok? ( az esetleges alkatrész cserén kívűl gondoltam) Valami plusz díj zöldkártya vagy az már egben van a vizsgával? Vagy még valami esetleg?
Figyelt kérdés
Vagy a díj az autó típusától is függ? Opel astra G 1.2-ről van szó.Az autó a sajátom tehát eredetiség vizsga azt tudom hogy nem kell.2013. febr. 24. 21:21
1/4 anonim válasza:
A hivatalos ara azt hiszem 15eFt korul van ,se ezt csak a kozlekedesfelugyelet telephelyen fizeted , ha valai szerzodott vizsgapartnerhez mesz,akkor keplekeny a dolog 20-25eFt a vege . Felenk 22e-et kernek egy vizsgaert,ebben kompletten minden benne van ,az ar nem fugg az auto tipusatol vagy egyeb parameteretol.
3/4 A kérdező kommentje:
Na túl vagyok a műszakin és volt egy hátsó kipufogódob csere (14000 ft) olaj csere, levegőszűrő csere, olajszűrő csere+ a műszakivizsga összesen 58000 ft-ot fizettem.
2013. márc. 1. 11:21
4/4 macintosh válasza:
Gondolom a "legjobb helyre" egy márkaszervízbe vitted az autót! Igazad van nekik is meg kell élni az ilyen balekokból! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!