Mit csinálnak egy nagyszervíz esetén és mibe kerül?
2004-es Suzuki Alto-m van és érdekelne, hogy mit csinálnak egy nagyszervíz esetén és kb mibe kerülhet. Nincs semmi baja, keveset járok vele, most lenne aktuális a 60e km-res nagyszervíz. Meg szeretném nézetni, mert nem akarom, hogy később baja legyen a kiskocsinak.
Köszönöm a hozzáértő válaszokat!
Mindenképp márkaszervizbe vinném, ott adnak garanciát is ezekre a javításokra, cserékre, nem? De ez a 60ezres vezérműszíj azért egy kicsit eltántorított. Egy vezérműszíj pár ezerbe kerül, a többi a munkadíj lenne? Ezt azért kicsit sokallom...
Mindenesetre köszi a válaszotokat!
kérdező!
szerintem az első válaszolónak elolvastad ezt a mondatát:vezérműszíj csere 60 ezer körül szokott esedékes lenni
szerintem a válaszoló ezt úgy értette hogy 60.000km körül esedékes kicserélni, tehát annyi km körül kell cserélni,
az én autóm 2007-es 69000km-vel, de ezen még semmi nem volt cserélve, csak olaj, olajszűrő, és gyertya,
60ezer Km-re gondoltam.elhanyagolni nem szabad mert ha elszakad akkor tönkre megy a motor.
gyárilag meg van adva hogy mennyi Km-nél kell cserélni,a márkaszervizben tudni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!