Amikor klíma tisztítást csinálnak, az mit jelent pontosan?
A hideg leadó radiátort pucolják ki, ami az utastérben van? Szétbontják hozzá az egész középkonzolt is?
Érdemes otthon nekiállni?
Tisztítják a kondenzátort ami elöl van és a hőcserélőt, ami az utastérbe fúj.
Tisztítás után kezelik gombaölővel, olyan nagyon nem kell szétbontani, a szórószondát dugják be..
Van benne, egy szűrő, amit kivesznek és domestosos vízben kimossák.
Ezt Te is meg tudod magadnak csinálni, hidd el, nem nagyon tesznek vele mást. Fertőtlenít és megöli benne a bacikat. Időnként muszáj elvégezni
Segítek.. Pollenszűrőd kiveszed,vagy kiveteted haverral.. Veszel egy újat,nem drága típustól függően 800-2500 Ft. Miután kicserélted,veszel egy klímatisztító sprayt,abból is inkább azt amelyik egészségügyileg is megfelelő. (Lehet kapni olyat amivel kórházakban is tisztítják a klímát).
Ez olyan 2000 forint körül van. Pollenszűrő cseréje után beindítod a kocsit,összes ablak fel,klímát maxon járatva beteszed a sprayt,kibiztosítás után 5-10 percig járatod.
Kábé ennyi. Meg lehet otthon is oldani,de ha valaki úgy kívánja elviheti szakihoz is. Nézd. Nekem asztmás a lányom,én pedig pollenallergiás vagyok. Miután ezt megcsináltam,nyugodtan autókázhattunk a klíma mellett is...
A pollenszűrőt már kicseréltem!
A sprayt hova kell fújni??
Ez igen jó! Ilyenről még nem is hallottam!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!