Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportmotoron hogyan kell váltani?

Sportmotoron hogyan kell váltani?

Figyelt kérdés
Eddig csak krosszmotorjaim voltak. Azokon úgy váltottam, hogy gáz teljesen vissza, vagy csak kicsit húztam, közben kuplung váltó fel, és hirtelen kuplung ki gáz. Na ezekkel a módszerekkel a 400-s sportmotoromnál, váltás közben jó nagy kattanás az eredmény. Lehet, hogy láma kérdés, de hogyan kell tökéletesen váltani? Illetve, ha lemostam a láncot, akkor mivel kell bekenni? Zsírral, vagy láncspray-vel, vagy mindkettővel? Előre is köszi a választ! :)

2013. febr. 23. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Kuplung be közben gáz vissza, váltasz és finomabban engedd fel eleinte a kuplungot(közbe meg persze húzd a gázt). Aztán idővel ráérzel majd hogy hogy a legjobb.

Ha így nem működik akkor valami gond van a géppel.

A láncot elég láncspray-vel kenni.

2013. febr. 23. 20:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm még egyszer! :)
2013. febr. 24. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!