Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hengerenkénti injektoros JTS...

Hengerenkénti injektoros JTS motort lehet-e autógázossá (LPG) alakítani?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok és egy hengerenkénti injektoros Alfa Romeo GT 2.0 JTS kocsit szeretnék idővel gázossá alakíttatni. Azt már több helyen olvastam, hogy hengerenkénti injektoros motorokat lehet gázossá alakítani, viszont abba nem vagyok biztos, hogy ez vonatkozik-e a JTS motorokra is. Ez nagyban befolyásolná az autóvásárlásomat is. Sajnos a neten nem találtam konkrét választ. A segítséget előre is köszönöm!

2013. febr. 23. 18:18
 1/1 Ricsiadobos válasza:
Látom már nem most írtad! szerintem lehet, és talán van is értelme a jts félárat erre pazarolni, mivel tudomásom szerint a motor kompressziója is magasabb amit szeret az lpg és a dugó tarajos kialakítása miatt jobban elkeveredik a gáz és jobb lesz az égés (teljesítmény). a gáz amúgy nem a benzin injektoron keresztül megy be hanem a levegő beömlőn még ha hengerenkénti befecskendezőset tesznek bele akkor is. Ha már megcsináltattad írd meg mi a tapasztalat , és mennyi volt! -Nekem lpg astram van, de pont 156 2.0 jts akarok gázosítani
2014. máj. 17. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!