Babetta 207-hez léteznek tuning alkatrészek? Elsősorban motor alkatrészekre gondolok. (főtengely, csapágyak, ilyesmik. )
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 17:32
1/9 anonim válasza:
Mit lehet egy 50ccm-es Babettán tuningolni? :-)
2/9 A kérdező kommentje:
Hát gondolom én lehet furatni.. meg lehet a felömlőkön variálni.. esetleg azért gondoltam, hogy vannak éppen ezért olyan csapágyak is és olyan főtengely.
2013. febr. 23. 17:45
3/9 anonim válasza:
Furasd föl a legnagyobbra
Vegyél le a hengerfejből valamennyit (pontos adatot nem tudok utána kell nézni)
Tegyél föl jawa mustang karbit mustang fojtatlan szívótorokkal
4/9 anonim válasza:
Ha felfuratja meg még a hengerfejből is szed le akkor könnyen öngyulladás léphet fel. Amúgy babettát nem sok értelme van tuningolni. Lehet ebből is vadállatot csinálni, de sokkal költségesebb mint mondjuk egy Simson.
5/9 anonim válasza:
A 207 es babettának 6,5: 1 a sűrítési aránya, A szimoé 9 körül van tehát messze lenne az öngyulladás!!!!!!!!!!!! még ugy is ha fölfurná és ha leszedne a hengerfejből
6/9 anonim válasza:
Akkor bocs. Amúgy a kuplung (vagy minek hívják a babettánál?) bírná a + erőt?
7/9 anonim válasza:
A kuplung énszerintem bírná, mert a kuplungnak a (sok) csusztatás a halála, itt pedig fordulatszámkuplungvan tehát nagyobb erőnél még jobban hozzápréselődne
A babszi alapból bírja a folyamatos nyélgázt, de tuningolva már nem biztos hogy szereti főleg ha fordulatszámo is növelve van
8/9 seen38 válasza:
Kérdést igen rég tetted fel ,gondolom azóta sikerült utána nézned ha nem keress rá a "Tábori tuning" névre Budapesten a templom utcában vannak.
- Egyik "válaszadó" segítség helyett kérdezett "mit lehet egy babettán tuningolni" (mindenen lehet...)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ismerem Tábori urat rengeteg mindent javít Simsonon is nekem és alkatrészben is hozzá fordulok. Közben kiderült, hogy a 210es modelleket jobban lehet tudningolni de sajnos pénz hiányába félbe maradt a dolog. Na meg azért is mert olyan árban van a felszerelés és bonyolult legyártani a dolgokat, mert nem léteznek minenből eredeti tudning tárgyak tehát gyártani kell. Ami olyan összeg, hogy az ember vesz egy honda dio-t (példáiul) amihez létezik tuning alkatrész aztán abból építkezik. Sokkal hatásosabb és egyszerűbb a dolog.
2014. febr. 14. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!