Elektromos olaj-előmelegítőt, és hűtővíz előmelegítőt miért nem szerelnek be a kocsikba, illetve miért nem árulnak hozzájuk gyárilag ilyen extrát?
A magyarországi autók kb. 90%-a a szabad ég alatt lakik, képzeld milyen lenne egy lakótelepi parkoló a felette pókhálószerűen kihúzott hosszabbítókkal!
:D
Régen az ARO-kban szinte alap felszerelés volt az előmelegítő, de akkor vagy bedugtad este, vagy felkeltél egy órával korábban...
enyém is kint van, de udvaron belül
Ha régen alap volt az arókba, amikor minden olcsóbb volt, főleg a HTO :) akkor a mai szarokba miért nem szerelnek ilyet?
Régi ifákra és mtz-kre is lehetett rakni vízmelegítőt (nekem van kettő eladó is D)
Csak ahogy leírták előttem vagy felkeltél 1 órával vagy rádugtad este. Nameg legalább 1000 wattos a teljesítményük (nagyobb gépjárműveknél) és elég jól pörgeti a villanyorát
Hallotam olyat hogy MAN buszba a saját akkujáról lehet működtetni a hűtőfolyadékmelegítőt, idővezérelten
Mellesleg én is jó ötletnek tartanám ha lenne az én kocsimba
"Hallotam olyat hogy MAN buszba a saját akkujáról lehet működtetni a hűtőfolyadékmelegítőt, idővezérelten "
Akármelyik buszban meg lehet oldani, amiben vízkeringetéses állófűtést építenek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!