Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Baj ha két különbözö, de...

P. Gergő kérdése:

Baj ha két különbözö, de azonos, sürüsségü (5w40) olajat kis mértékben keverünk?

Figyelt kérdés
a lényeg hogy olajcsere elött vagyok, és amit vettem olaj 4 liter, de az autóba kell 5,5 liter, mennyire baj, az hogy ha nem ugyan az a márka de hasonló ár kategóriájú, és ugyan az a sürüsségü, tehát az esetemben 5w40 olajat utána töltök ?

2013. febr. 22. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Szitetikus motorolajat /az 5w40 az az/ lehet keverni hivatalosan is.

0 10w40est például már nem,az félszintetikus.

2013. febr. 22. 14:33
 2/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem gond hogy ha másfél liter 5w40-es másik márkájú olajat hozzá csapok, hogy meglegyen az 5,5 liter
2013. febr. 22. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi baja sem lesz !!!!
2013. febr. 22. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Borítsd rá semmi baj nem lesz .......
2013. febr. 22. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A márka nem lényeg nekem is azonos sűrűségű olajból két féle van benne mert így jutottam hozzá ingyen egy autó szerelő haveromtól Én a shel és mol olajat öntöttem össze semmi baja nincs a kocsim motorjának
2013. febr. 22. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a zöld
2013. febr. 22. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!