50ccm es motor, ami nem robogó?
Figyelt kérdés
Sziasztok, motort szeretnék vásárolni. B kategóriás jogosítványom van, és emiatt keresek 50 ccm-es motort, olyat, ami nem robogó, inkább krosszos stílusú, de én utcára használnám. kb 100.000 ft lenne a max határ árban. Köszönöm!2013. febr. 22. 20:33
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, enduro vagy supermoto, de normális enduro-t nem találtam 100 körül, supermoto-t meg végképp nem :/ Ezért kérem a Ti segítségeteket
2013. febr. 22. 21:43
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
köszi
2013. febr. 23. 00:33
6/7 Dikakispolszki válasza:
50 es motornak tudom ajánlani Pl.:a handa mtx et, vagy apriliát ezek olcsók és jók.Még 125-et is vehetsz egy ki munka lenne vel
h ötvenes legyen de azok olcsóbbak.Munka lenne vele h hengeren ccm számot leköszörülni vagy átütni és az adattáblát is átírni!
7/7 A kérdező kommentje:
ez a "papíron 50es" dolog hogy működik? Pl egy ktm 125 exc-t(vagy 250 exc) feltüntetni 50-es ként hogy kell?
2013. febr. 24. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!