Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1994 gl 1.3...

Suzuki swift 1994 gl 1.3 autóm nem megy úgy ahogy kellene, mi lehett az oka?

Figyelt kérdés
Utóbi időkben észrevettem hogy gyengült az autóm,kicsit roszabúl megy mint pl 3 hete,hirtelen gázadásra nem igen reagál,néha 4 ből 5 be kapcsolva olyan mint ha viszafulladna,valami dugulás lehett vagy valami hasonló?irjatok légyszíves,fontos lenne.

#Viszafullad #gyorsulásiprobléma
2013. febr. 21. 06:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

amit leírtál, az szerint nem kap elég levegőt...légszűrőcsere megoldja.. jó lenne megnézni a gyertya típusát is...

én a szervíz közelébe sem megyek..ezért jó az autóm.

2013. febr. 21. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Esetleg még az is lehet, hogy magán a benzinszivattyún lévő szűrő van eltömődve. A gyertyás ötlet sem hülyeség. Vagy kiveszed és megtakarítod, vagy kicseréled.

Jobban jársz, ha ezentúl inkább magad veszed meg az alkatrészeket és egy maszek szerelővel csináltatod meg amit kell. Így legalább nem vernek át.

Az az injektor tisztító pedig a szűrő tömődések ellen nem sokat ér.

2013. febr. 21. 15:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem bele légszűrőtt,még nem volt időm kiprobálni csak belerakni,ma meghajtom délután és megnézzem mi a helyzer vele,ha változást nem észlelek akkor jöhet a benzinszürő és gyertya csere,suzuki szalonba vettem 995ft ért a légszűrőt.
2013. febr. 22. 06:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Gyertya az eredeti benne mert az én cseréltem kb 1 éve.de megnézem azt is.
2013. febr. 22. 06:48
 15/15 anonim válasza:
Ha nem jó a gép, küldj pm-et....
2013. febr. 23. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!