Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1994 gl 1.3...

Suzuki swift 1994 gl 1.3 autóm nem megy úgy ahogy kellene, mi lehett az oka?

Figyelt kérdés
Utóbi időkben észrevettem hogy gyengült az autóm,kicsit roszabúl megy mint pl 3 hete,hirtelen gázadásra nem igen reagál,néha 4 ből 5 be kapcsolva olyan mint ha viszafulladna,valami dugulás lehett vagy valami hasonló?irjatok légyszíves,fontos lenne.

#Viszafullad #gyorsulásiprobléma
2013. febr. 21. 06:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Levegő és benzinszűrő mikor volt utoljára cserélve? Ha nem kap megfelelő benzint és levegőt akkor lehet ilyen probléma. Esetleg még az is lehet, hogy a benzinszivattyúnak nincs elegendő nyomása.
2013. febr. 21. 07:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát ezekről nem tudok hogy lettek e cserélve,szerintem nem lett,de ilyen rendszeres karbantartásra viszem,10ezer km után olajcsere.menyibe kerül kicseréltetni ezeket?
2013. febr. 21. 08:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Végülis az zavar hogy nem úgy gyorsul ahogy kellene,olyan mint ha kicsit gyorsulás közben viszafogottab lenne a motormármint ha nyomom neki félgázon 2be 2000 fordulaton menni megy csak lehet azért érezni hogy viszadogottab az autó szóval ez lenne a problémám,én is ilyen benzin meg levegő szűrőre gondoltam,de lehet hogy még a kipufogó stb...gyujtás nem csinálhat ilyett?
2013. febr. 21. 08:32
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen üzemanyag szegény keverékre utal. Valahol ott kel keresni a hibát. Benzin szűrő, befecskendező.
2013. febr. 21. 08:48
 5/15 szántóvető ***** válasza:

rendszeres karbantartás..HAHAHA

örülhetsz ha kicserélik normálisan az olajat+az olajszűrőt,nagyjából ennyi a karbantartás.

kb 6 év az élettartama a vízcsöveknek+fékcsöveknek,tehát rendszeresen cserélni kéne az összeset.

fogadd meg az első válaszoló tanácsát,egyenlőre ne nyúlj a gyújtáshoz.

2013. febr. 21. 09:13
 6/15 anonim ***** válasza:
a gyertyákat se ártana megnézni. lehet hogy tiszta koksz már.
2013. febr. 21. 10:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Suzuki szalonba még multkor felvolt irva hogy cserélték a légszürő filtert,othon megnézttem még a nyoma sem volt meg hogy hozzá nyultak,kiszedtem kipucoltam,az volt olyan retkes..és kifizetteték velem a semmit...
2013. febr. 21. 10:36
 8/15 anonim ***** válasza:
kb 500-600Ft egy légszűrő Swiftbe, fene a pofájukat, hogy nem cserélték. Te se csak takarítsd, kuka, vegyél újat.
2013. febr. 21. 11:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat,megirom majd hogy javult e
2013. febr. 21. 12:39
 10/15 anonim ***** válasza:

hát igen valószínűleg nem kap rendesen üzemanyagot

de próbáld ki a spuri adalékanyagot, lehet hogy jót tenne neki

2013. febr. 21. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!