1500-ös lada samarám mért nem működik megfelelően?
A gyertyákat mindig jól meghúzom,az érdes dolog az hogy ha veszek bele 4 db új gyertyát elsőre indul szép alapjárat semmi gyújtás kimaradás ez egy napig tart.Másnap indítom vagy három vagy két henger megy és egyszer csak megáll,elindulni újra nem akar.kiveszem a gyertyákat és mind a 4-en ugyan azt tapasztalom hogy benzines maradt.A benzin szintre is gyanakodtam állítottam is rajta de változás nincs.
Nem szokott visszafolyni a benzin a tankba mert az ac pumpa kb 3 hónapja lett cserélve,ahogy megfigyeltem itt a benzin nyomást az ac biztosítja,de lehet hogy van valami szelep is azt viszont nem tudom hol van.
Probaltad kibelezett, rovidrezart rotorral, mert lehet hogy az a baj(mar nem emlekszem hogy ugyan az-e az elkepzeles mint a regieken az ellenallasal vagy sem).
A masik ha az elosztoban a jelado, elszolja magat vagy a ropsullyok rugoja. Erdemes komplett elosztot cserelni hatha az segit. De elotte minden feszultseget megvizsgalni meg-e van-e.
a gyujtás kàbelek ujjak.vetettem hozzá már töbféle gyertyàt:ngk bosch
az volt a legföbb probléma amit nem irtam a leiràsba hogy az olahomba benzin volt és max jelzés fölött volt a jelzés.ez akkor történhetett mikor az ac pumpàm tönkrement.olajat cseréltem most nincs az olajba benzin.ma délelött mikor vettem bele 4uj gyertyàt pöcre indult mentemis vele az utcàba pàr kört.vàrtam kb 3 oràt és az egyik hengerem nem ment.de szerintem ràjöttem a problémàra veszek bele 10 liter benzint és addig megyek vele amig ki nem fogy belöle a benzin és ami bent maradt olaj az kiég,legalàb is remélem hogy kipucoldik a maradék olaj ami még maradt a hengerekbe.
Elvittem szerelőhöz aki elmondta mik is a problémák a kocsival pontosan.
-Gyertyák kormosak és a kocsi szivató nélkül indul:nincs jól beállítva a karburátor.
-gyertyák amiket eddig belevettem a kocsi tönkretette öket a következő ok miatt:Mivel a Gyertya nem tudta elégetni a benzint ami túl sok volt így a gyertya zárlatos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!