Honda NC700s vagy KTM Duke 390 Honda CBR500R?
Na szóval...Én is teljesen kezdőként vettem az nc-700-ast.A célom volt:új motort venni,olyat,ami egy kezdőnek is ideális,és lehetőleg elérhető áron.De akkor még nem volt az új cbr500r,vagy cb500f...Most már talán e kettő közül választanék.Hogy miért?A még könnyebb súly,még könnyebb kezelhetőség,a még kevesebb ár miatt.Szerintem "örömmotorozásra" mindkettő 500-as tökéletes,a szélvédelem miatt kisebb túrákra még inkább az 500r.És ez az...a szélvédelem.Az nc-700s-en nekem csak ez hiányzik.A 60-as nyomatéka miatt pedig hosszabb túrákra is bőven alkalmas lenne.Sajnos 100km/h felett levisz a szél...:-)És akkor amikért szeretem...A fék brutálisan jó,a c-abs kifogástalan,az üléspozició ideális,tényleg 3,5-öt fogyaszt,a tank helyén lévő csomitartó eszméletlen jó,a nagy súlya ellenére az alacsony súlypontja miatt jól irányítható,és (még) egyenlőre Japánban is rakják össze...:-)Szerintem az nc-700-as az kifejezetten nyugis,stresszmentes,szinte már "nyugdíjas" öröm-túra motorozásra való,például nekem a 48 életévemmel...:-)Neked,ha jól kalkuláltam,a 19-20 évedhez a cbr500r-t ajánlanám,mert,ha harminc évvel fiatalabb lennék,én is azt választanám...:-)
Műszaki tesztek:NC-700S Motorrevü 2012/07;
CBR500R Motorrevü 2013/04.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!